Eucam papir og pap 10 liter

DKK967.00

Kategori:

Beskrivelse

I tilfælde af brand er der altid flere uheldige forhold der spiller ind på forløbet, mængden af brandbart materiale hvortil ilden kan spredes og tidsfaktoren inden slukningsforsøg er iværksat, er afgørende for en brands forløb. Ved at umuliggøre spredning af ilden gennem en brandhæmmende imprægnering af det faste inventar og bygningsdele, vil en slukningsindsats kunne koncentrere sig om kilden til branden.

Siolit Indotherm udnytter den nyeste teknologi indenfor brandbeskyttelse og brandbekæmpelse. De fleste brandkorps benytter i dag en forstøvningsteknik til slukning af brand. Netop denne form for brandbekæmpelse har vist sig uhyre effektiv, den er hurtig og giver kun få vandskader. Siolit Indotherm bruger nøjagtig samme metode, den brandbeskyttende væske producerer vand under den kraftige varmeudvikling, det køler overfladen ned så den ikke kan antændes og bryde i brand.

Et lille eksempel på anvendelse af Siolit Indotherm inde i en bygning, hvor det ofte er umuligt eller i bedste fald meget vanskeligt at slukke en brand, er i træværket i etage adskillelsen ved en skorsten. Eucam papir og pap kan anvendes som brandhæmmer på juletræer.

Ved en skorstensbrand vil træværket, som ofte ligger meget tæt på skorstenen, kunne bryde i brand og kan kun slukkes ved at bryde en adgang til ilden gennem gulvet eller loftet. Det er indlysende, at man ved at reducere denne trussel, ikke behøver at være så nervøs under en skorstensbrand, som man ellers bør være. Normalt skal en skorsten kunne klare en sådan påvirkning uden at blive ødelagt, det er træværket i nærheden af skorstenen der er problemet.

Brandhæmmende produkter findes i 4 forskellige udgaver til:

Træværk. Bomuld og uld. Syntetiske stoffer. Pap og papir.

Alle tekstiler skal genbehandles efter vask

Yderligere information

Vægt 15.00 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eucam papir og pap 10 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.