Nanobehandling af bilglas – 10 ml. – nok til alle bilruder

kr.149.00

Nano Clean-produkterne er udviklet og patenteret i Tyskland, hvor de også produceres.

Ægte nanoteknologi er en fuldstændig anderledes opbygning af atomer, der sammenføres og danner en helt ny struktur.

Siolits nanoteknologiske produkter er uden silikone og andre vokslignende produkter.

Nanoprodukterne er sammensat på en sådan måde at de ikke udgør en sundhedsskadelig fare ved korrekt brug. Alle nanoprodukter fra Siolit A/S er molekylært bundet til det stof der udgør vedhæftningsdelen til den aktuelle overfladestruktur. Langtidsvirkende ved rigtig anvendelse.  

Nano Clean har via nanoteknologien udviklet en lang række forskellige produkter til brug for overfladebehandling og imprægnering. Alle overflader påføres en beskyttende nanoteknologisk beskyttelse.

Nanopartiklerne binder sig molekylært med den overflade de påføres. Der dannes et usynligt skjold, der ganske enkelt får både vand og snavs til at prelle af. Overflader bliver lettere at rengøre.

Nano Clean produkter kan anvendes ude og inde!

Eksempel på anvendelse:

Nanoteknologi til BILGLAS er en højteknologisk måde at få frit udsyn på. Vand og snavs preller ganske enkelt af frontruden under kørsel. Jo mere det regner, jo bedre!

Fra en hastighed på ca. 80 km/t har du ikke brug for vinduesviskeren. Tilfrosne ruder skrabes meget lettere fri for is. Sne vil heller ikke sætte sig fast på den behandlede rude. Et par visk med vinduesviskeren og den er klar!

Beskrivelse

Med Siolit´s bilglas produkt er det let og meget effektivt at få demonstreret hvordan nanoteknologi virker i praksis. Fartvinden over frontruden få regnvandet til at forsvinde fra ruden, så vinduesviskeren bliver overflødig når farten er over ca. 70 km/t.

Kørsel i regnvejr bliver til en ren fornøjelse, selv når man på motorvej skal overhale en lastvogn, der lægger en tåge af regn foran en. Trykbølgen fjerner alt vand og vejsmuds fra frontruden ved forbi kørsel.

Natkørsel i regn vejr bliver en helt speciel oplevelse, hvad der før var en plage og for nogle en pestilens, bliver ligefrem sjovt. Kun modkørende røber at det regner, dog uden at virke generende og blændende som normalt.

I virkeligheden virker nano – behandlingen bedre jo mere det regner, man skal især om natten passe på akvaplaning, idet man ikke kan se hvor meget det virkelig regner.

Insekter, vejfilm, is og sne fjernes let fra frontruden, – og andre nano – behandlede ruder.

Produktet har fået rosende omtale i forbrugerudsendelser i tysk fjernsyn, trafikeksperter anbefaler nano – behandling af bilers frontrude for at øge trafiksikkerheden ved kørsel i regnvejr.
God arbejdslyst!

Yderligere information

Vægt 65.00 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nanobehandling af bilglas – 10 ml. – nok til alle bilruder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *