Siolit Agro Nano til beton, murværk m.m. 1 liter

kr.460.00

Nano AGRO er et revolutionerende nanoteknologisk produkt, målrettet til overfladebehandling i stalde og landbrugsmiljøer.

Kategori:

Beskrivelse

Nano AGRO

Nano AGRO er et revolutionerende nanoteknologisk produkt, målrettet til overfladebehandling i stalde og landbrugsmiljøer.

En multifunktionel gennemsigtig overfladebehandling af næsten alle overflader af porøst materiale. Nano AGRO forsegler overfladen, så skidt og møg ikke kan sætter sig fast, hvilket medfører en meget lettere rengøring af vægge og gulve i alle typer af staldanlæg.

Nano AGRO afviser syre, ammoniakdampe, snavs, kemikalier og andre aggressive stoffer, der kan angribe jernarmeringen gennem betonen og dermed nedbryde betonkonstruktionerne. Særlig udsatte er f.eks. gylletanke, fundamenter og bygningsdele, der er i konstant berøring med husdyrgødning.

Produktet har en særlig sammensætning af nanopartikler, der forøger betonens levetid. Agronanoteknologi giver en effekt på den behandlede overflade, gør at den hærdes og dermed bliver væsentlig væsentligt mere slidstærk.

Nano AGRO er særdeles velegnet til alle absorberende og ikke-absorberende byggematerialer, så som:

Cement
Beton
Mursten
Natursten
Tagsten
Tagplader
Pudsede og vandskurede vægge

Yderligere information

Vægt 3.00 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siolit Agro Nano til beton, murværk m.m. 1 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *