Siolit Air Clean 15 kg. Sten

kr.1,236.00

Siolit Air Clean er baseret på Zeolittens egenskaber til at opfange og tilbageholde lugtstoffer.

Kategori:

Beskrivelse

Siolit Air Clean er baseret på Zeolittens egenskaber til at opfange og tilbageholde stoffer i sin åbne molekylestruktur. Siolit Air Clean bruges på visse hospitals afdelinger som luftrenser ved sårpatienter og andre steder hvor lugt kan være generende.

Netposer lavet af f. eks. gardisette, nylonstrømperfyldes og lignende fyldes med en passende mængde Siolit Air Clean og ophænges hvor man har lugten i rummet eller hvor det er mest belejligt. Mindre poser kan ophænges i køkkenskabe, garderobeskabe og lignende steder hvor man vil fjerne ubehagelig lugt. Poser med Siolit Air Clean kan placeres i fodtøj eller i mellem tøj der skal gemmes. Alle steder med dårlig lugt kan behandles.

Er der tale om ildelugtende pletter anbefales det at bruge Siolit Z der er et Zeolit pulver som effektivt absorberer lugt.

Ref: Næstved Sygehus, Hillerød sygehus, Skive Sygehus, Viborg Sygehus m. f.

En helt anden anvendelse af en finkornet Zeolit: Høns og duer der får mulighed for i deres første levetid at indtage Zeolit får en smukkere fjerdragt, bedre udseende og er meget højere præmierede end deres konkurrenter ved dyrskuer og udstillinger. Kilden til disse oplysninger er en passioneret opdrætter fra Odense. Oplysningerne som lyder spændende ville vi gerne have bekræftet med yderligere oplysninger, så er der nogen der kender til dette vil vi gerne have mere viden på dette felt. Oplysningerne falder fint i tråd med artiklen i Illustreret Videnskab: Zeolitterne vander markerne, raffinerer olien, renser luften og feder svinene op. Zeolitterne – mineralernes tusindkunster.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siolit Air Clean 15 kg. Sten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *