Siolit Flora 150 gr.

kr.75.00

Siolit Flora er et nyt jordforbedrende middel, der giver haveplanter og potteplanter et større rodnet. Dermed bedre optagelse af næringsstofferne i jorden. Resultatet er større modstandskraft overfor sygdomme.

Kategori:

Beskrivelse

Forsøg på Assens Planteskole resultererede i bl.a. mindre gødningsmængde.

Siolit Flora har i flere år været afprøvet og testet på Assens Planteskole. Erfaringerne herfra og fra andre steder i Europa viser, at Siolit Flora giver større plantesundhed. På Assens Planteskole er forbruget af gødning samtidig reduceret med ca. 75 %, uden at planterne af den grund har vist tegn på mangel på næringsstof. Tværtimod var bladfarven mere mørkegrøn. Blomstersætningen var større i de Siolit Flora-behandlede planter end i kontrolplanterne. Så også ud fra et salgsmæssigt synspunkt var Ole Madsen på Assens Planteskole yderst tilfreds.

Roserne fik bedre vækst.

På Assens Planteskole er udvalget af antikke roser meget stort. Et af forsøgene med Siolit Flora drejede sig især om deres vækst og sundhed. Ud over at rosernes rodsystem blev væsentligt større og mere fint forgrenet, blev bladfarve og bladmasse bedre.

Hovedparten af svampemidlerne til roser er forsvundet fra det danske marked. Derfor var det for Ole Madsen interessant at se, om hans roser fik en forbedret sundhed og vækst, som igen ville resultere i en større modstandskraft overfor sygdomme i roserne. Det fik han.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siolit Flora 150 gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *