Spring Bladglans 100 ml. koncentrat

kr.49.60

Brugsanvisning for Spring Bladglans:

Flaskens indhold på 100 ml. svarer til 3 liter Spring bladglans i maksimum koncentration, eller 10 liter i den svageste koncentration.
 33 ml Spring bladglans pr. 1 liter blødt vand (filtreret regnvand, demineraliseret vand) Max. koncentration.
33 ml Spring bladglans pr. 3 liter blødt vand (filtreret regnvand, demineraliseret vand) Svag koncentration.

 Ikke alle planter tåler bladglans. I tvivlstilfælde, prøv da først med svag koncentration på nogle planter eller blade. Vent ca. en uge for at se resultatet af eventuelle skadevirkninger.

Til beskyttelse mod skjoldlus anbefales den kraftige koncentration. Spring bladglans kan anvendes hvis der allerede er et skjoldluse angreb på planterne. Prøv først om planterne kan tåle Spring bladglans.

Sprøjtevæsken påføres bladenes over- og underside samt stængler med tryksprøjte for at opnå bedst mulig fordeling.(Tågesprøjtning) Glansen fremkommer, når vandet er fordampet.

Spring Bladglans må aldrig påføres i stærkt sollys.
Behandlingen kan gentages 2 – 3 gange med 2 dages mellemrum på stærkt snavsede planter.  Brug gerne en lavere koncentration i sådanne tilfælde.
Spring Bladglans kan forebygge angreb af lus og svampe på planterne, også udendørs i tørre perioder. Behandling inde som ude kan gentages efter behov. Al omgang med kemikalier skal ske med omtanke og nødvendig personlig beskyttelse. Spring bladglans er ugiftigt, brug det alligevel med omtanke og respekt. Skal opbevares udenfor børns rækkevidde, må ikke opbevares på flasker og lignende der kan forveksles med fødevare emballage. 

Spring Bladglans fremstilles af: Harry Vernooy B.V.,  Holland.
Import:  Siolit A/S, Fuglebakken 43, 5610 Assens. Telefon  6471 1115. email: siolit@siolit.com

Kategori:

Beskrivelse

Yderligere information

Vægt 48 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spring Bladglans 100 ml. koncentrat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *