Siolit O vandrensning sivebrønde m.v. 250 gr.

kr.125.00

Afløbsproblemer med spildevand løst med Siolit O.

Kategori:

Beskrivelse

Afløbsproblemer med spildevand løst med Siolit O

Siolit O er et nyt produkt der har været til afprøvning hos private og landmænd, der havde problemer med husspildevand / afløb / trixtanke / sivebrønde og rodzoneanlæg der lugtede.

Flere landbrugsejendomme har siden foråret brugt Siolit O i deres kloaksystemer, forsøget gik ud på at løse tilbagevendende problemer med tilstopning af rør og anlæg. Overbelastning af kloakken i perioder med mange gæster på en besøgsgård med overnatning, blev løst effektivt med Siolit O der blev tilsat inde i køkkenvasken.

Et rodzoneanlæg på Thurø, med to tilkoblede landejendomme, der normalt lugtede i sommermånederne, har denne sommer virket uden lugtgener til omgivelserne. Det rensede spildevand løb ud i et grøftesystem, hvorfra det kunne lugte noget.

En tilstoppet sivebrønd på en skovejendom begyndte at virke igen efter Siolit – behandlingen. En overdosering i en 14 dage med Siolit O hjalp på et tilbagevendende problem, når der havde været familiebesøg og anlægget var blevet overbelastet, stoppede sivebrønden med at virke. Det blev løst og normal dosering holdt sivebrønden i en god funktion herefter.

Trixtanke, hvor Siolit O anvendes, har vist sig at virke bedre, og i længere perioder inden de skulle tømmes.

I Norge anvendes produktet i en hel del minirenseanlæg tilsluttet større gårde, renseeffekten af husholdningsspildevandet er steget. Det kommunale renseanlæg i Iveland udenfor Kristiansand har brugt Siolit O i over seks år. Service- og renholdningsudgifterne er faldet kraftigt på alle pumpe- og tankanlæg.

Fastkørte pumper var før et stort problem, mindst en gang om måneden skulle de renses, nu er det en gang om året de adskilles for serviceeftersyn. Lugten på det indkommende spildevand til renseanlægget er faldet kraftigt, hvilket skyldes bedre gennemstrømning i rørledningerne og et kraftigt fald i dannelsen af svovl/brinte forbindelser. Iltmængden i spildevandet er til gengæld steget pænt. Resultaterne i Iveland har gjort at flere norske renseanlæg i dag bruger Siolit O til at forbedre deres renseeffekt.

Ylistaro rensningsanlæg i Finland udførte omfattende forsøg med Siolit O. Rensningsanlægget har et garveri som kunde, hvilket har givet problemer med spildevandets kvalitet ved udledningen til recipient. Nedenstående er nogle nøgleresultater fra forsøget, der forbedrede anlæggets effektivitet.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siolit O vandrensning sivebrønde m.v. 250 gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *